Wie ik ben? Laatst moest ik mezelf in vier woorden omschrijven: Ik. Heb. Geen. Idee.

Druk op zoek dus. Naar die ene plek. Of eigenlijk dat ene moment. Daar waar we allemaal stiekem wel willen zijn, maar vooral niet te hard naar mogen zoeken. Met mijn blog probeer ik de kronkels in mijn koppie een beetje te ontwarren en zo hopelijk te ontdekken wat nou de beste weg is voor mij. Links, rechts of recht zo die gaat? In mijn ideale wereld heb jij als lezer ook nog iets aan al mijn verhalen – in het beste geval omdat je iets over jezelf leert en in het slechtste geval omdat je me lekker kunt uitlachen.

Verder ben ik gek op leuke dingen, geniet ik van goede muziek en eet ik het liefst alleen maar lekker eten. Ik hou van gezelligheid en inspirerende mensen. Een ochtendmens ben ik niet, ook geen avondmens en al helemaal geen middagmens. En als ik in de lach schiet, heb je kans op (tijdelijk) gehoorverlies. Aangenaam.

Behoefte aan iets meer diepgang? Mijn ziel en zaligheid kun je terugvinden in mijn blogposts & video’s en je mag me natuurlijk altijd een berichtje sturen als je meer wilt weten.

Oh enne, die ene plek, dat ene moment, dat is natuurlijk al hier en nu.