Shirley de Koster
Shirley de Koster

Hi!

Ik ben Shirley, catmom zonder kat, nuchtere spirituele ondernemer, dansliefhebber met een kapotte rug, zangliefhebber met podiumvrees en altijd lang van stof (sterkte).

In ondernemersland ben ik begonnen als (eind)redacteur en dit werk doe ik nog af en toe voor speciale projecten, maar mijn innerlijke wateren gaan écht hard stromen van zelfcompassie & tarot. Dit zijn dan ook de twee tools die ik inzet om je te ondersteunen bij het vinden van jouw weg naar een leven met meer verbinding, vreugde & vertrouwen.

Hoe ben ik hier gekomen? Nou, you name it, I dance(d) with it: chronische pijn, ziektes, depressie, complexe PTSS, een eetstoornis en natuurlijk hooggevoeligheid (absoluut de leukste van allemaal, maar soms ook best lastig).

Al die uitdagingen, en vooral alle manieren waarop ik ze probeerde ‘op te lossen’, brachten me steeds verder weg van mijn kern.

”You name it, I dance(d) with it.”

journeys

Na 10 jaar worstelen was het me eindelijk duidelijk dat ik niet gelukkig ging worden van al dat ‘fixen’. Ik was klaar met de antwoorden buiten mezelf zoeken en ik begon met de tocht naar binnen. Dus werd ik, natuurlijk, een personal development junkie – en al was het op een stuk zachtere manier, nog steeds was ik aan het streven naar beter. Of dat nou productiever, gelukkiger of heler was, ik voelde ergens diep weggestopt toch telkens de achterliggende boodschap dat het nu niet goed genoeg was.

Tot ik zelfcompassie ontdekte en het een tijdje later in mijn dagelijks leven integreerde dankzij het werk van o.a. Tara Brach, Lindsay Mack & Elizabeth Gilbert. De beoefening van zelfcompassie is voor mij dé manier geweest om eindelijk weer te verbinden met die stralende kern die ik altijd al voelde kriebelen. En de tarot bleek de perfecte tool om me hier op een praktische manier telkens weer bij terug te brengen. Als zelfcompassiegids & tarotist hoop ik jou met mijn teachings, readings, blogs & meditaties te ondersteunen in het (telkens opnieuw) thuiskomen bij je ware zelf.

‘Life is about coming back to yourself. Leaving is not the problem; the beauty is in the coming back – time and time again.’

Wil je meer weten, samenwerken, iets aanvragen of gewoon iets delen? Leuk! Dat kan hieronder of door een mailtje te sturen naar info@howtolife.nl.

Veel liefs,

Shirley

Shirley de Koster