Shirley de Koster
Shirley de Koster

Hey love!

Ik ben Shirley, catmom zonder kat, nuchtere spirituele ondernemer, dansliefhebber met een kapotte rug, zangliefhebber met podiumvrees en altijd lang van stof (sterkte).

In ondernemersland ben ik begonnen als (eind)redacteur en dit werk doe ik nog af en toe voor speciale projecten, maar mijn innerlijke wateren gaan écht hard stromen van zelfcompassie & intuïtieve tarot. Dit zijn dan ook de twee tools waarmee ik jou help de veiligheid, verbinding en magie in jezelf te hervinden.

Hoe ben ik hier gekomen? Nou, you name it, I dance(d) with it: chronische pijn, ziektes, depressie, traumatische jeugd, eetstoornis en natuurlijk hooggevoeligheid (absoluut de leukste van allemaal, maar soms ook best lastig).

Al die uitdagingen, en vooral alles wat ik deed om ze ‘op te lossen’, brachten me steeds verder weg van mijn kern.

”You name it, I dance(d) with it.”

magische trajecten

Na 10 jaar worstelen was het me eindelijk duidelijk dat ik niet gelukkig ging worden van al dat ‘fixen’. Ik was klaar met de antwoorden buiten mezelf zoeken en ik begon met de tocht naar binnen. Dus werd ik, natuurlijk, een personal development junkie – en al was het op een stuk zachtere manier, nog steeds was ik aan het streven naar beter. Of dat nou productiever, gelukkiger of heler was, ik voelde ergens diep weggestopt toch telkens de achterliggende boodschap dat het nu niet goed genoeg was.

Vanuit dat besef heb ik me de laatste jaren getransformeerd tot een ware zelfcompassiequeen. Niet dat ik er nooit meer mee worstel, ik worstel er juist precies genoeg mee om er heel veel van te weten en dit door te kunnen geven aan prachtige vrouwen zoals jij. Zelfcompassie is voor mij dé manier geweest om eindelijk weer te verbinden met die stralende kern die ik altijd al ergens voelde kriebelen.

Intuïtieve tarot kwam rond dezelfde tijd op mijn pad en ik kan me geen betere tool voor de ontwikkeling van zelfcompassie wensen. Ik zet de tarot bij readings in om jouw onderbewuste bewust te maken en (weer) af te stemmen op jouw hartkompas.

‘Life is about keep coming back to yourself. Leaving is not the problem – the beauty is in the coming back.’

Zelfcompassie als tool en de wijsheid van intuïtieve tarot hebben samen geleid tot de creatie van meditaties en journeys die jou helpen om terug te komen bij je ware zelf.

Wil je meer weten, samenwerken, iets aanvragen of gewoon iets delen? Leuk! Dat kan hieronder of door een mailtje te sturen naar [email protected].

Veel liefs,

Shirley

Shirley de Koster