Shirley de Koster
Shirley de Koster

Hey love!

Ik ben Shirley, catmom zonder kat, nuchtere spirituele ondernemer, dansliefhebber met een kapotte rug, zangliefhebber met podiumvrees en altijd lang van stof (sterkte).

In ondernemersland ben ik begonnen als (eind)redacteur en dit werk doe ik nog af en toe voor speciale projecten, maar mijn innerlijke wateren gaan écht hard stromen van zelfcompassie & intuïtieve tarot. Dit zijn dan ook de twee tools waarmee ik jou help de veiligheid, verbinding en magie in jezelf te hervinden.

Hoe ben ik hier gekomen? Nou, you name it, I dance(d) with it: chronische pijn, ziektes, depressie, traumatische jeugd, eetstoornis en natuurlijk hooggevoeligheid (absoluut de leukste van allemaal, maar soms ook best lastig).

Al die uitdagingen, en vooral alles wat ik deed om ze ‘op te lossen’, brachten me steeds verder weg van mijn kern.

”You name it, I dance(d) with it.”

journeys

Na 10 jaar worstelen was het me eindelijk duidelijk dat ik niet gelukkig ging worden van al dat ‘fixen’. Ik was klaar met de antwoorden buiten mezelf zoeken en ik begon met de tocht naar binnen. Dus werd ik, natuurlijk, een personal development junkie – en al was het op een stuk zachtere manier, nog steeds was ik aan het streven naar beter. Of dat nou productiever, gelukkiger of heler was, ik voelde ergens diep weggestopt toch telkens de achterliggende boodschap dat het nu niet goed genoeg was.

Vanuit dat besef heb ik me de laatste jaren gewijd aan de beoefening van zelfcompassie. Dit is voor mij dé manier geweest om eindelijk weer te verbinden met die stralende kern die ik altijd al voelde kriebelen. Als zelfcompassiegids hoop ik jou met mijn readings, meditaties & journeys te ondersteunen in het terugkomen bij je ware zelf.

Voor het beoefenen van zelfcompassie kan ik me geen betere tool voorstellen dan de tarot; 78 kaarten vol wijsheid over alle processen waar wij als mensen gedurende ons leven doorheen bewegen. Met behulp van de tarot help ik je het onbewuste bewust te maken en zo (weer) af te stemmen op jouw hartkompas.

‘Life is about coming back to yourself. Leaving is not the problem; the beauty is in the coming back – time and time again.’

Mijn werk is geïnspireerd op de teachings van Lindsay Mack en Tara Brach. De belangrijkste boodschap van beiden is dat al jouw ervaringen even waardevol zijn. De ene is niet beter of minder, lichter of donkerder. Niets is een probleem; alles is welkom. De tarot helpt je ontdekken welke uitnodigingen je ervaringen komen brengen. Dit creëert ruimte voor zelfcompassie. En wanneer de zelfcompassie gaat stromen, kun je dieper verbinden met alle delen van jezelf en zakken in jouw innerlijke veiligheid, liefde, vertrouwen en zachte kracht.

Wil je meer weten, samenwerken, iets aanvragen of gewoon iets delen? Leuk! Dat kan hieronder of door een mailtje te sturen naar info@howtolife.nl.

Veel liefs,

Shirley

Shirley de Koster