Selfcare deep dive
Grenzen en selfcare

1

Huidige selfcare

verkennen

2

Ruimte & veiligheid

verdiepen

3

Loving on your

boundaries

Grenzen en selfcare

In deze deep dive ...

… kom je erachter wat jou helpt om te recenteren op moeilijke momenten en hoe je met meer compassie naar jezelf, je acties en je ervaringen kunt kijken.

… maak je ruimte voor alle weerstand die er is, wat ervoor zorgt dat je kunt zien wat het je komt brengen.

… ontdek je hoe je de veiligheid in jezelf rond grenzen en selfcare kunt vergroten.

… raak je meer verbonden met je innerlijke behoeften en zul je ze steeds makkelijker leren aanvoelen.

”Ik heb een geweldige reading gehad van Shirley. Wat een fantastisch mens. Echt zo’n lekker heldere en nuchtere reading. Ik hou van deze manier van vertellen, duidelijk en op een hele down-to-earth manier. Het komt regelrecht binnen en het klopte gewoon HELEMAAL. Het is echt een geweldig cadeau aan jezelf.”

- Janine Veen

Intuïtieve tarot readings door een zelfcompassiequeen

Mijn werk is geïnspireerd op de teachings van Lindsay Mack en Tara Brach. De belangrijkste boodschap van beiden is dat al jouw ervaringen even waardevol zijn. De ene is niet beter of minder, lichter of donkerder. Niets is een probleem; alles is welkom. De tarot helpt je de medicine van je ervaringen in dit moment te ontdekken en te voelen welke uitnodigingen ze komen brengen. Dit creëert ruimte voor zelfcompassie. En wanneer de zelfcompassie gaat stromen, kun je dieper verbinden met alle delen van jezelf en zakken in jouw innerlijke veiligheid, liefde, vertrouwen en zachte kracht.

Shirley de Koster

Let's get practical: zo werkt een deep dive

Wat ik van jou nodig heb

Tijdens het bestelproces mag je in het opmerkingenvakje jouw antwoorden op deze 3 vragen invullen:

 1. Waar loop je de laatste tijd het vaakst tegenaan rondom goed voor jezelf zorgen?
 2. Wat in (de afwezigheid van) jouw selfcarepractice roept de meeste weerstand of oordelen op?
 3. Welke overtuiging rond opkomen voor jezelf houdt jou nu tegen om alle grenzen te stellen waar je ziel eigenlijk behoefte aan heeft?

Wat je kunt verwachten

 • Binnen 7 dagen ontvang je via e-mail jouw eerste reading in een audiobestand. Deze kun je rustig luisteren, laten bezinken en toepassen in je dagelijks leven.
 • 2 weken later ontvang je de 2e reading, die een laagje dieper gaat. Een paar dagen ervoor stuur ik een mailtje om in te checken bij je ervaringen tot nu toe. Hetzelfde geldt voor de 3e reading.
 • Na de laatste reading ontvang je nog een kleine verrassing ter afsluiting van deze bijzondere reis.

Boundaries & Selfcare

Intuïtieve tarot deep dive
111
 • 3 intuïtieve tarot readings met 2 weken integratietijd ertussen
 • Incheckmomentjes via de mail voor de 2e en 3e reading
 • Een kleine verrassing na de laatste reading om de inzichten mee te nemen in je dagelijks leven
 • In een paar weken naar een diepere zielsconnectie met jouw persoonlijke grenzen & selfcare

FAQ

Je mag tijdens het bestelproces in het opmerkingenvakje antwoord geven op de volgende 3 vragen:

 1. Waar loop je de laatste tijd het vaakst tegenaan rondom goed voor jezelf zorgen? Kun je een moment terughalen waarop je niet goed (of redelijk goed, maar hoe dan ook riep het een gevoel van tekortkoming op) voor jezelf hebt gezorgd?
 2. Wat in (de afwezigheid van) jouw selfcarepractice roept de meeste weerstand of oordelen op (het moet zo, mag niet zo, is niet goed/spiritueel/zen genoeg)?
 3. Wat is de overtuiging rondom opkomen voor jezelf die jou nu tegenhoudt om alle grenzen te stellen waar je ziel eigenlijk behoefte aan heeft? Waar krijg je een onveilig gevoel van of wat roept de meeste zelftwijfel op?

Het korte antwoord? Nee. Het langere antwoord: de kaarten kunnen de energie van het moment lezen en daarin guidance aanbieden. Ik gebruik de tarot op een intuïtieve manier en dat betekent dat elke kaart medicine in zich heeft (ja, ook de kaarten die er eng uitzien – juist die). Mijn manier van werken met de tarot houdt alle ruimte voor je vrije wil en biedt vooral een liefdevol moment om je ziel te laten spreken en weer wat meer richting te vinden voor de komende tijd.

Heb je behoefte aan een uitgebreider antwoord? Check dan zeker dit filmpje. ❤️