Now that you're done being good, you can finally be free.

Herken jij dit?

Je voelt vaak (veel) te laat dat iemand over jouw grenzen is gegaan.

Een goed mens zijn, en alles altijd maar goed doen, beheerst je leven.

Je weet hoe je jouw grenzen aan moet geven en toch lukt het niet.

Je wilt graag stoppen met pleasen, maar iets lijkt je tegen te houden.

Loskoppelen

Je pleaser-identiteit loskoppelen om je kern vrij te maken en weer jouw authentieke zelf te zijn.

Ontdekken

Jouw persoonlijke how to creëren voor het omgaan met jouw grenzen & behoeften.

Voluit leven

Vrij en vol vertrouwen leven. Je weet nu wie je écht bent en kunt weer op jezelf rekenen.

online cursus grenzen stellen

Mijn leven lang had ik heel helder wat ik allemaal moest zijn, maar geen flauw idee wie ik daadwerkelijk was en waar ik die verdomde grenzen en behoeften waar mensen het altijd over hadden precies kon vinden.

De afgelopen jaren heb ik mijn volledige zelf leren kennen & omarmen en vandaag de dag leef ik vanuit mijn kern – wat niet betekent dat het leven een eitje is geworden, maar wel dat ik de uitdagingen voortaan vanuit vrijheid en vertrouwen aanga.

Antwoorden zoek ik niet langer buiten mezelf; tegenwoordig ontwikkel ik mijn eigen manier, mijn eigen how to. Hierdoor sleep ik mezelf niet langer mee als last, maar draag ik mezelf bij me als support.

Het ‘enige’ wat ik hoefde te doen, was terugkomen bij mezelf, door me te herinneren dat alles al in mij zit.

Ook jij hebt alles al in je.

En dat ga je tijdens deze cursus ervaren. Hier krijg je niet nóg een maniertje aangeleerd, maar word je ondersteund in het in vinden van jouw eigen manier.

Na deze cursus ...

heb je ervaren wat werkt voor JOU in het aanvoelen en aangeven van jouw grenzen en behoeften;

hoef je nooit meer bang te zijn voor moeilijke mensen of situaties, omdat je altijd jezelf bij je hebt;

heb je jouw authentieke zelf leren kennen en het 'goed' zijn ingeruild voor écht zijn;

kun je weer vanuit vrijheid en vertrouwen leven, omdat je weet dat je alles al in je hebt.

How to Life is niet voor jou, als …

je behoefte hebt aan een uitgestippeld stappenplan;

je gelooft dat ontwikkeling in een rechte lijn omhoog gaat;

je op zoek bent naar een quick fix (die bestaat niet).

How to Life is wél voor jou, als …

je inziet dat jouw eigenwijsheid je grootste kwaliteit zou kunnen zijn;

je ready bent voor de next level in jouw persoonlijke ontwikkeling;

je klaar bent met open deuren en jouw éigen manier wilt ontwikkelen.

Deelnemers over How to Grenzen

Wanneer je zelfs maar een klein beetje moeite hebt met je grenzen aanvoelen en/of aangeven, dan is How to Grenzen echt een aanrader. Shirley geeft je naast informatie ook talloze waardevolle inzichten en oefeningen met allerlei verschillende insteken. Af en toe geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont, maar daarnaast moedigt ze je vooral ook aan om te voelen wat voor jou passend en kloppend voelt. Er is echt voor iedereen wel iets te vinden wat resoneert. Bovendien is How to Grenzen een cursus waar je steeds weer naar terug kunt keren, want naarmate je vordert in het werken met je grenzen, zul je er steeds weer andere dingen uit kunnen halen. De cursus heeft mij echt geholpen om dichter bij mijn eigen gevoel te blijven, zelfs wanneer ik me al overweldigd of overprikkeld voel, iets wat me voorheen niet lukte. Dus wanneer je met je eigen grenzen aan de slag wilt, dan is How to Grenzen echt een aanrader.
De cursus ‘How to grenzen’ heeft mij ontzettend veel gebracht. Je doet de cursus op je eigen manier, wat je vanaf het begin al versterkt om meer in je eigen kracht te gaan staan. Je gaat immers zelf voelen welke onderdelen je op welk moment wilt gaan beoefenen. Je kunt zien dat Shirley zelf een ervaringsdeskundige is waardoor ze ontzettend goed weet hoe ze ongrijpbare dingen kan uitleggen. Daarnaast begrijpt ze ontzettend goed dat je zelf het beste weet hoe je je grenzen kunt aangeven en wat je tot nu toe tegenhoudt dit te doen. Ze geeft hierdoor ook geen adviezen - wat heel vrij voelt. Daarnaast is Shirley zelf het voorbeeld van ‘echtheid’, spreekt open over haar eigen ervaringen en is een luisterend oor. Dit zorgde ervoor dat ik mij tijdens de training heel verbonden voelde en mij open durfde op te stellen. Als je op ontdekkingstocht wilt en zelf wilt gaan ervaren hoe het is om voor jezelf te gaan staan zou ik deze cursus zeker aanraden!
Isa

27 videolessen van gemiddeld 10 minuten (4,5 uur) in een besloten Instagram-account. Benieuwd naar zo'n videoles? Klik op de kolibrie om er één te bekijken.

Volledig te volgen op jouw eigen tempo, volgorde & manier. Bij de oefeningen krijg je meerdere opties, zodat je altijd een manier kunt vinden die werkt voor jou.

How to Grenzen

41,-
  • Je authentieke zelf terugvinden en voortaan weer op jezelf kunnen rekenen
  • Vanuit vrijheid en vertrouwen je grenzen en behoeften aanvoelen & aangeven
  • Onbeperkt toegang tot het Instagram-account met 4,5 uur aan videomateriaal
  • Alles op jouw eigen tempo, eigen volgorde & eigen manier

FAQ

De cursus bevat 4,5 uur aan videomateriaal verdeeld over 27 lessen. Daarnaast is het aan jou om alle inzichten en oefeningen te integreren in jouw dagelijks leven (en ik moedig je aan om je intuïtie te laten bepalen hoeveel tijd je kern nodig heeft per onderwerp).

In het Instagram-account vind je 27 IGTV’s vol met inzichten en oefeningen. Deze kijk je op jouw volgorde en tijd. Ik beantwoord je vragen in de reacties of DM’s, maar verder zal ik niet dagelijks stories plaatsen. Ik wil dat jij de rust voelt om het op jouw eigen tempo te doen.

Hoogstwaarschijnlijk niet. Het plan is om op een dag alle cursussen over te zetten naar een e-learningplatform. Maar geen zorgen! Jij verhuist als cursist dan gewoon gezellig mee.