Jij wilt ...

… afstemmen op jouw innerlijke wijsheid.

… meer vanuit je hartkompas leven.

… een next level selfcare-moment.

… je onderbewuste op een zachte manier bewust maken.

… meer verbinding, veiligheid & zelfcompassie in je dagelijks leven.

Ja, ja, ja en jaaaa? Dan is een intuïtieve tarot reading precies wat je zoekt!

Wat is intuïtieve tarot?

Bij intuïtieve tarot zien we de 78 kaarten als de innerlijke processen waar wij als mensen gedurende ons leven doorheen gaan; ze helpen ons om het onderbewuste bewust te maken en contact te maken met onze intuïtie en innerlijke wijsheid. Het is een zachte, maar ook diepgaande manier om inzicht te krijgen in je innerlijke wateren en te ontdekken hoe deze nog vrijer kunnen stromen.
Samen met de kaarten lees ik de energie van het moment en vertaal zo de boodschappen van jouw ziel (note: mijn readings zijn niet voorspellend, maar ondersteunend en inzichtgevend).

wat is intuïtieve tarot

”Heel bijzonder! Ik kan me echt zo erg vinden in jouw reading, het resoneert echt. Het bevat zoveel waardevolle en passende informatie. Ik zie het als een stukje bevestiging, houvast, leiding, om steeds weer te raadplegen. Jij hebt hier echt talent voor en ik merk dat je dit met liefde doet.” ❤

- Saar

hoe werkt een tarot reading

Hoe werkt zo'n reading?

Tijdens het bestelproces vul je bij ‘opmerkingen’ in waar jij graag licht op wilt schijnen. Binnen 7 dagen ontvang je van mij via de mail het audiobestand van jouw reading en een foto van de kaarten. Tijdens de reading geef ik je niet alleen de wijsheid en uitnodigingen van de kaarten mee, maar ook liefdevolle tools om mee verder te gaan en bij terug te komen; echte handvatten om mee te drijven op de golven van jouw binnen- en buitenwereld en weer te verbinden met de magie in jezelf.

Dit kun je verwachten:

Een diepere ervaring van jouw innerlijke wijsheid & magie.

Helderheid en ondersteuning door de boodschappen van je ziel.

Liefdevolle praktische tools om te verzachten en thuis te komen bij jezelf.

Met kracht en vertrouwen verder lopen op jouw zielspad.

''Mijn mond viel open hoe spot-on de tarot reading van Shirley was. De vage wattenbrij in mijn hoofd werd op tafel haarfijn uitgestald. Shirley maakte het heel simpel en was ontzettend liefdevol in haar beschrijvingen. Het voelde alsof ze zo recht in m'n ziel kon kijken, maar tegelijkertijd naast me mijn hand vasthield omdat het best even spannend kan zijn wat ik daar kon zien. Achteraf had ik het gevoel alsof ik wist wat me te doen stond, en alsof het hele universum mij steunde. Echt een aanrader.''
- Hiske (@allesoverhumandesign)
''Ik ben diep geraakt door de reading van Shirley. Wat een kracht gaf het me om te horen wat ik eigenlijk deep down al voelde borrelen. Het was precies de steun en het zetje dat ik nodig had op dat moment. Shirley vertelt alles op een hele fijne manier en legt de kaarten goed uit (ook als je, net als ik, hier helemaal geen ervaring mee hebt). Daarnaast is ze heel goed in de verbindingen leggen tussen de kaarten en het thema of de vraag die bij je speelt. Het heeft mij veel geholpen in moeilijke tijden en ik raad het iedereen aan!''
- Maaike de Vries

Short & Sweet

1-2 kaarten, 10-15 min audio
15
 • Gerichte guidance in het hier-en-nu
 • Laagje dieper zakken in je kern
 • Intune-momentje bij je ziel

Next Step

3-4 kaarten, ca. 30 min audio
35
 • Guidance & inzicht in jouw next step
 • Verdieping in je situatie, thema of behoefte
 • Tools voor meer zelfcompassie & zielsconnectie
Populair

Full-on

5-7 kaarten, 45-60 min audio
55
 • Uitgebreide guidance op verschillende lagen
 • Vol vertrouwen samen met je ziel verder lopen
 • Tools om steeds weer thuis te komen bij jezelf

FAQ

In het opmerkingenvakje tijdens het bestelproces mag je antwoord geven op de volgende 2 vragen:

 1. Waar wil je licht op schijnen – op welke vraag, situatie of thema?
 2. Waarom – waar komt die behoefte vandaan of wat denk je er zelf voor nodig te hebben?

3 korte voorbeelduitwerkingen:

Voorbeeld 1

 1. Helderheid m.b.t. m’n relatie.
 2. Zodat ik de onrust die de onduidelijkheid oproept los kan laten en meer stevigheid in mezelf voel.

Voorbeeld 2

 1. Meer verbinding met mezelf.
 2. Zodat ik me minder laat beïnvloeden door anderen.

Voorbeeld 3

 1. De boodschap van mijn (fysieke) pijn.
 2. Omdat ik graag snel(ler) wil herstellen. / Omdat het oude pijn oprakelt en ik niet precies weet wat ik daarmee moet.

NOTE: Je hoeft geen probleem te hebben, niets hoeft ‘slecht’ te gaan, je hoeft nergens aan te ‘werken’ om een reading te kunnen boeken. Een intuïtieve tarot reading is een heerlijk moment voor jezelf en kan ook heel goed een liefdevol en gezellig gesprek met je ziel zijn.

Het korte antwoord? Nee. Het langere antwoord: de kaarten kunnen de energie van het moment lezen en daarin guidance aanbieden. Ik gebruik de tarot op een intuïtieve manier en dat betekent dat elke kaart medicine in zich heeft (ja, ook de kaarten die er eng uitzien – juist die). Mijn manier van werken met de tarot houdt alle ruimte voor je vrije wil en biedt vooral een liefdevol moment om je ziel te laten spreken en weer wat meer richting te vinden voor de komende tijd.

Heb je behoefte aan een uitgebreider antwoord? Check dan zeker dit filmpje. ❤️

Natuurlijk ga ik eerst zeggen: volg je gevoel! Van welke optie krijg je een warm gevoel of kriebels?

Mocht je nog steeds twijfelen, hopelijk helpt dit:

 • SHORT & SWEET is letterlijk zoals het klinkt. Soms precies datgene wat je even nodig hebt om terug te komen naar het hier-en-nu & jezelf. Het is vooral inzichtelijk – net even dat duwtje naar binnen.
 • NEXT STEP wordt het vaakst gekocht. Deze reading hoeft niet per se te gaan over een ‘next step’ – het klonk gewoon beter dan ‘de middelste optie’. Alles waar je wat verdieping in wilt, waarbij je wilt uitpluizen wat er in jouw gebeurt en hoe je er meer voor jezelf kunt zijn, is perfect voor deze reading. Het beluisteren van deze reading brengt je terug bij je kern – het zorgt voor helderheid, verzachting en verbinding met jezelf.
 • FULL ON wordt meestal gekocht door mensen die eerder al een reading van mij hebben ontvangen. Het is diep, uitgebreid en kan best intens zijn. Deze reading nodigt je ook uit zelf de diepte in te gaan en hier de tijd en ruimte voor te nemen – door er bijvoorbeeld over te journallen en/of het vaker terug te luisteren. Zo neem je blijvende tools mee in je dagelijks leven die jou lange tijd zullen vergezellen.