Jij wilt ...

… afstemmen op jouw innerlijke wijsheid.

… het onbewuste op een zachte manier bewust maken.

… meer vanuit je hartkompas leven.

… meer verbinding, veiligheid & zelfcompassie in je dagelijks leven.

… een next level selfcare-moment.

Tijd om het onbewuste bewust te maken & weer thuis te komen bij je ware zelf!

Wat is intuïtieve tarot?

De 78 tarotkaarten staan voor de innerlijke processen waar wij als mensen gedurende ons leven doorheen gaan; ze helpen ons om het onbewuste bewust te maken en contact te maken met onze intuïtie en innerlijke wijsheid. Het is een zachte, maar ook diepgaande manier om inzicht te krijgen in je innerlijke wateren en te ontdekken hoe deze nog vrijer kunnen stromen. (NB: mijn readings zijn niet voorspellend, maar ondersteunend en inzichtgevend.)

wat is intuïtieve tarot

”Een reading van Shirley brengt je linea recta terug naar je kern. Het geeft me rust en vertrouwen. Ineens zie en voel ik weer helemaal wat voor mij klopt. Ik ben superdankbaar voor haar readings. Wat een wijze, warme en oprechte boodschappen weet ze door te geven. Shirley is met recht de (zelf)compassiequeen!”

- Kirsten van den Berg

hoe werkt een tarot reading

Hoe werkt zo'n reading?

Binnen 7 dagen na je bestelling ontvang je van mij via de mail jouw audioreading (meestal 25-45 min) met een foto van de kaarten erbij. Tijdens de reading geef ik je niet alleen de wijsheid en uitnodigingen van de kaarten mee, maar ook zachte & praktische tools om mee verder te gaan en bij terug te komen; echte handvatten om mee te drijven op de golven van jouw binnen- en buitenwereld en weer te verbinden met je ware zelf.

Dit kun je verwachten:

Een diepere ervaring van jouw innerlijke wijsheid.

Helderheid en ondersteuning bij het thuiskomen bij jezelf.

Zachte & praktische tools om toe te passen in je dagelijks leven.

Met kracht en vertrouwen verder lopen op jouw zielspad.

''Mijn mond viel open hoe spot-on de tarot reading van Shirley was. De vage wattenbrij in mijn hoofd werd op tafel haarfijn uitgestald. Shirley maakte het heel simpel en was ontzettend liefdevol in haar beschrijvingen. Het voelde alsof ze zo recht in m'n ziel kon kijken, maar tegelijkertijd naast me mijn hand vasthield omdat het best even spannend kan zijn wat ik daar kon zien. Achteraf had ik het gevoel alsof ik wist wat me te doen stond, en alsof het hele universum mij steunde. Echt een aanrader.''
- Hiske (@allesoverhumandesign)
''Ik ben diep geraakt door de reading van Shirley. Wat een kracht gaf het me om te horen wat ik eigenlijk deep down al voelde borrelen. Het was precies de steun en het zetje dat ik nodig had op dat moment. Shirley vertelt alles op een hele fijne manier en legt de kaarten goed uit (ook als je, net als ik, hier helemaal geen ervaring mee hebt). Daarnaast is ze heel goed in de verbindingen leggen tussen de kaarten en het thema of de vraag die bij je speelt. Het heeft mij veel geholpen in moeilijke tijden en ik raad het iedereen aan!''
- Maaike de Vries

Overzicht intuïtieve tarot readings

”Ik heb een geweldige reading gehad van Shirley. Wat een fantastisch mens. Echt zo’n lekker heldere en nuchtere reading. Ik hou van deze manier van vertellen, duidelijk en op een hele down-to-earth manier. Het komt regelrecht binnen en het klopte gewoon HELEMAAL. Het is echt een geweldig cadeau aan jezelf.”

- Janine Veen

Heb je vragen, opmerkingen of iets anders dat je graag wilt delen? Let me know!

Shirley de Koster