Tarot reading

om af te stemmen op jouw innerlijk kompas

Jouw reading

Een tarot voor zelfcompassie reading brengt je terug bij jouw ware zelf. De zachte & praktische guidance creëert ingangen voor helderheid, (zelf)vertrouwen en een gevoel van (innerlijke) verbondenheid. Met mijn tarot voor zelfcompassie reading schijn ik een helder, warm en compassievol licht op jouw vraag of thema.

❁ Binnen 48 uur na aankoop ontvang je een mailtje van mij met een formulier waarin je met me kunt delen wat je behoeften zijn voor deze reading.

❁ Je vindt de pdf met jouw kaarten en hun uitnodigingen binnen 10 dagen na het invullen van dit formulier in je inbox.

”Heel bijzonder! Jouw reading resoneert echt. Het bevat zoveel waardevolle en passende informatie. Ik zie het als een stukje bevestiging, houvast en leiding om steeds weer te raadplegen.”

- Saar

Jouw reader

Hoi! Shirley hier. Een aantal jaar geleden heb ik besloten te stoppen met het leven moeilijker te maken dan het al is. En sinds dat moment is mijn leven perfect.

Nee, oké, dat niet.

Maar dankzij het werken met tarot en het beoefenen van zelfcompassie weet ik hoe ik telkens weer terug kan komen bij mijn ware zelf als ik de verbinding even ben verloren. En dát is wat mijn leven tegenwoordig zoveel leuker en makkelijker maakt.

Mijn readings zijn niet bedoeld om je te voorzien van antwoorden of voorspellingen; ze zijn er om jou in het hier-en-nu te ondersteunen bij het openstellen van je hart voor alles wat er in en om je heen gaande is, zodat je jouw innerlijke kracht, rust en wijsheid weer kunt ervaren.

Shirley for self-compassion

Wat anderen over hun reading zeiden:

”Ik heb een geweldige reading gehad van Shirley. Wat een fantastisch mens. Echt zo’n lekker heldere en nuchtere reading. Ik hou van deze manier van vertellen, duidelijk en op een hele down-to-earth manier. Het komt regelrecht binnen en het klopte gewoon HELEMAAL. Het is echt een geweldig cadeau aan jezelf.”
- Janine Veen
''Mijn mond viel open hoe spot-on de tarot reading was. Shirley was ontzettend liefdevol in haar beschrijvingen. Het voelde alsof ze zo recht in m'n ziel kon kijken en tegelijkertijd mijn hand vasthield. Achteraf had ik het gevoel alsof ik wist wat me te doen stond, en alsof het hele universum mij steunde. Echt een aanrader.''
- Hiske
”Een reading van Shirley brengt je linea recta terug naar je kern. Het geeft me rust en vertrouwen. Ineens zie en voel ik weer helemaal wat voor mij klopt. Ik ben superdankbaar voor haar readings. Wat een wijze, warme en oprechte boodschappen weet ze door te geven. Shirley is met recht de (zelf)compassiequeen!”
- Kirsten van den Berg

Check-in

Tarot voor zelfcompassie reading
20
  • 2-3 kaarten
  • ca. 4 pagina's vol tips & inzichten
  • Weer thuiskomen in het nu

Deep Dive

Tarot voor zelfcompassie reading
60
  • 5-6 kaarten
  • ca. 10 pagina's vol tips & inzichten
  • Werkelijk thuiskomen bij jezelf