Tarot readings

om af te stemmen op jouw innerlijk kompas

Reading waarbij je jouw eigen vraag of thema kunt invullen. Een gepersonaliseerde kaartlegging met zachte & praktische guidance die je ondersteunt in het terugkomen bij je ware zelf.

€15,00 – €45,00

Intuïtief geschilderde, abstracte aquarelkaart geïnspireerd door een mini-reading van 1 kaart (die je ook fysiek toegestuurd krijgt). De korte, maar krachtige guidance is direct toepasbaar.

€15,00

Reading om in stormachtige tijden even in te checken bij jezelf, bij je hoofd en wat er gaande is in de onderstroom. De guidance helpt je weer thuis te komen in het moment en bij jezelf.

€25,00

Shirley de Koster

Jouw Tarot voor Zelfcompassie reading

Mijn readings zijn niet bedoeld om je te voorzien van antwoorden of voorspellingen; ze zijn er om jou in het hier-en-nu te ondersteunen bij het afstemmen op je innerlijke wijsheid en zo de weg te vinden naar de helderheid, de innerlijke rust en het vertrouwen waar je naar verlangt.

Een reading met mij is inzichtgevend, compassievol & down-to-earth, en altijd gericht op het (her)ontdekken en openen van de deur naar zelfcompassie.

Ik sta je met mijn audioreadings graag bij in het terugkomen bij je ware zelf & het integreren van de guidance in jouw dagelijks leven.

Thema readings

”Ik heb een geweldige reading gehad van Shirley. Wat een fantastisch mens. Echt zo’n lekker heldere en nuchtere reading. Ik hou van deze manier van vertellen, duidelijk en op een hele down-to-earth manier. Het komt regelrecht binnen en het klopte gewoon HELEMAAL. Het is echt een geweldig cadeau aan jezelf.”
- Janine Veen
”Een reading van Shirley brengt je linea recta terug naar je kern. Het geeft me rust en vertrouwen. Ineens zie en voel ik weer helemaal wat voor mij klopt. Ik ben superdankbaar voor haar readings. Wat een wijze, warme en oprechte boodschappen weet ze door te geven. Shirley is met recht de (zelf)compassiequeen!”
- Kirsten van den Berg